Workation Zweden

Tijd voor jezelf tijdens een betoverende Workation in Zweden

6 mei 2024 - Eline van den Heuvel

Stel je eens voor: hoe zou het zijn om een maand te verblijven in een prachtig landhuis aan een meer in Zweden. Als je verblijft in het workationhuis zou dat ongeveer zo kunnen gaan:

Een dag in het workationhuis

"Vanmorgen werd ik wakker in het prachtige workationhuis in Zweden. Ik zet hier geen wekker, ik word uitgerust wakker en tot mijn verbazing lekker vroeg in de ochtend. Ik sta rustig op, trek mijn joggingbroek aan voor een ochtendwandeling rond het meer. Hier draag ik geen make-up, alles kan hier, ik kan helemaal mezelf zijn. Na mijn rondje maak ik een ontbijt in de gezamenlijke keuken en drink mijn koffie op de veranda. Mijn ogen volgen één van de andere mensen uit het huis die in een kano met langzame bewegingen over het meer glijdt. Gisteren had ik een persoonlijke sessie met Eline. Eline is tijdens het begeleiden heel dichtbij, ik werd helemaal gezien. Ik hoorde mezelf zeggen wat ik eigenlijk al wist, maar nog niet helder had. Vandaag ga ik verder schrijven aan mijn inzichten. Eerst maar eens dat, daarna komen de plannen. Er is hier een sfeer van tijdloosheid. Ik heb me in geen tijden zo ontspannen gevoeld.... Vanmiddag hebben we onze tweede yoga nidra sessie. En de komende week neem ik de tijd om mijn website eens goed onder de loep te nemen…”

Workation Zweden

Programma en ontspanning

Wandelen, kanoën, trips in de omgeving, masterminds (brainstormen over jouw vraag of issue), creatieve workshops, meditaties, yoga nidra... Ik heb een programma gemaakt met daar omheen veel ruimte om alleen te zijn. De tijd is aan jou, naast de geplande activiteiten kun je ook met een boek in de hangmat gaan liggen, schrijven, gewoon wat werken, in de sauna zitten, zwemmen of wat voor je uit staren en simpelweg ZIJN. Dit is jóúw priori-TIJD.

Workation Zweden

Workationhuis

Mensen komen om verschillende redenen naar het workationhuis: om plannen te maken voor hun bedrijf, een boek te schrijven, te studeren, of gewoon helemaal tot rust te komen.

Vaak staan ze voor een nieuw begin of willen ze iets afsluiten. Afstand nemen helpt soms om beter te zien.

Terugkomen met een fris hoofd, met nieuwe ideeën en een plan of heerlijk opgeladen om te doen wat jouw leven van je vraagt. Je gaat altijd anders weg dan je kwam! 

Waarom een maand? 

“Superleuk, maar da’s best heel lang, een maand!”, is een vaak gehoorde reactie als ik vertel over mijn workation. Ik heb echter heel bewust gekozen voor een maand:

  • Met een workation van één week, kom je nog niet in de rust en verstilling waar ik je graag wil hebben (en hopelijk jij jezelf ook:)). 
  • Die rust en verstilling is nodig om je creativiteit weer op te laten bloeien. Dit red je echt niet binnen een week. Zeg ik vanuit eigen ervaring. Vergelijk het maar met een vakantie waarin je aan het einde net eindelijk denkt; ‘ik voel me weer ontspannen’. Maar vervolgens ga je weer het drukke werkende leven in en ben je terug bij af. 
  • Je stapt letterlijk even uit ‘het systeem’ en de ratrace waar wij ons in de Westerse Wereld in bevinden. 
  • Voor het veranderen van gedrag heb je 60 dagen nodig. Ik begeleid je alvast met de eerste 30 dagen om vanuit een ontspannen toestand te werken en je terug te voeren naar wat voor jou écht belangrijk is en niet wat andere mensen (of de maatschappij) van je verwachten. Dan ben je dus al op de helft van deze gedragsverandering! 
  • Het is ook gewoon heel leuk & inspirerend om dit met een kleine groep gelijkgestemden te ervaren! Echt met elkaar de verdieping in. Maar wel met behoud van je eigen vrijheid. 

Workation Zweden

Data 2024

27 mei t/m 23 juni

2 sept t/m 29 sept

Voel jij ook gelijk een YES, DIT WIL IK? 

Meer informatie en aanmelden

Tip; je kunt relatief makkelijk - en betaalbaar - met de trein naar het workationhuis komen

 

CONTACT

Instagram

Whatsapp en tel: 050 - 20 83 016

Mail

Website

Freedom Vibes is gevestigd in Groningen

Meer inspiratie
Yoga International

Lees alles over Tantra in Yoga International Magazine, bestel hem op Tijd voor Tijdschriften.nl

Pak je Carlosmoment

Hét absolute feelgood welkomstgeschenk bij een abonnement op Yoga International.

Tijd voor Tijdschriften

Kijk op Tijd voor Tijdschriften voor een aantrekkelijk overzicht. 

Blogger

Deel jij graag je eigen yoga kennis of ervaringen? Word dan blogger voor Yoga International.nu